JESSE SIPOLA ESITTÄYTYY

Tässä hieman taustatietoja minusta

Moi mä olen Jesse Sipola, perämeren perukoilta Torniosta lähtenyt ja nykyään Kouvolassa asuva yrittäjä. Toimialaani on kuluvan vuoden aikana kuulunut PT valmennukset, toimin myös salivastaavana Power Gym Kouvolassa. Harrastuksiini lukeutuu kuntosalitreenaamisen lisäksi myös autot niiden parissa toimiminen. Olen toiminut lähes vuosikymmenen metallialalla joten sekin lukeutuu nykyään jollain asteella harrasteisiin.


Kuinka päädyin tähän pisteeseen

Eräs aamu havahduin Villen viestiin jonka sisältö sai minut heti mukaansa. "Olisiko tuoreella hyvinvointialan yrittäjällä kiinnostusta kuntosaliyrittämiseen?"

Olin vuoden alusta asti toiminut päätoimisena yrittäjänä personal trainerina, nyt minulla oli mahdollisuus lähteä pyörittämään omaa kuntosalitoimintaa! Tietysti tartuin tilaisuuteen ja laitettiin heti selvitystyöt käyntiin ja pyörät pyörimään. Onhan oma kuntosali ollut minulle unelma jo siitä asti kun ammattikouluaikana innostuin treenaamisesta. Kuukausien jälkeen ollaan nyt tässä pisteessä, että kirjotan teille, kuntosalin asiakkaille uutiskirjettä.. Uskomatonta!

Perheeseeni kuuluu vaimoni Nooran lisäksi myös 8kk ikäinen esikoispoikamme Nooa sekä villakoiramme Eliot. Vaikka kotona riittää tekemistä niin tulen antamaan paljon aikaani tälle uudelle projektille, eli teille ja Gym24Sevenille.

Mitä on odotettavissa?

Haluan mielelläni kuulla asiakkaiden mielipiteitä niin laitehankintojen kuin salin yleisen tunnelman kohentamiseen liittyen. Muutoksia tulee tapahtumaan niin järjestyksen kuin sisustuksen puitteissa, mitään U-käännöstä toimivaksi todetun tyylisuunnan kanssa ei kuitenkaan ole luvassa.

​​​​​​​-Jesse Sipola