USEIN KYSYTTYÄ

Missä Gym24Seven sijaitsee?

Gym24Seven kuntosalin löydät Karhulan keskustasta kanjonin vierestä, hyvien kulkuyhteyksien varresta, osoitteesta Karjanaltie 2-4, 48600 Karhula. Parkkitilaa löydät salin edustalta. MUISTA PARKKIKIEKKO!

Voinko tutustua Gym24Seven kuntosaliin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Kyllä voit, tutustumaan pääset silloin kun sinulle parhaiten sopii, lataat vain Gym24Seven App mobiilisovelluksen puhelimeesi ja lunastat ilmaisen tutustumiskäynnin. Nyt pääset salille.

Kun liityn asiakkaaksi, milloin pääsen treenaamaan?

Voit hankkia asiakkuuden helpoiten lataamalla puheliimesi Gym24Seven -App sovelluskaupasta ja valitse sovelluksesta haluamasi jäsenyys sen jälkeen Power Gym App toimii salikorttina ja pääset treenamaan vaikka heti.

Jos ostan verkkokaupasta kerta käynnin tai 10x kortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Kyllä pääset Voit hankkia kertakäynnin tai 10x kortin tai minkä tahansa jäsenyyden helpoiten lataamalla puheliimesi POWER GYM -App sovelluskaupasta ja valitse sovelluksesta haluamasi jäsenyys sen jälkeen Power Gym App toimii salikorttina ja pääset treenamaan vaikka heti. Sovelluksesta näet myös kätevästi monta käyntiä sinulla 10x kortissa on jäljellä

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.
Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla
Smartum, e-passi ja Tyky- sekä Virike-setelii, Edenred sekä Eazybreak

Sähköisten liikuntatuotteiden käyttö onnistuu niin, että valitsette käyttöpaikan Gym24Seven Karhula ja syötätte haluamanne summan meille.

Liikuntasetelelillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on 1-2 viikkoa riippuen maksutavasta.
Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

Onko Gym24Sevenillä ikärajaa?

Alaikäraja on 15vuotta. Ja muistathan, että jokaisella Gym24Sevenillä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenyys.

Alaikäinen voi liittyä verkkosivuilta jäseneksi huoltajan yhteystiedoilla ja ilmoittaa sitten meille sähköpostilla kouvola@powergym.fi osoitteeseen alaikäisen käyttäjäntiedot sotuineen, niin lisäämme ne järjestelmään.

Voinko pitää taukoa Gym24Seven jäsenyydestä?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa saat sähköpostin kautta karhula@gym24seven.fi

Mitä jos hävitän kulkutunnisteen?

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen kouvola@powergym.fi Näin saamme kortin kuoletettua ja saat uuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme 10euroa tai voit ladata puhelimeesi ilmaisen Gym24Seven -App mobiilisovellluksen ja käyttää sitä salikorttina!

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?

Tottakait pyydä ystävää lataamaan Gym24Seven -App mobiilisovellus puhelimeensa josta hän voi lunastaa ilmaisen tutustumiskäynnin salille, App toimii tämän jälkeen salikorttina. Meillä on myös aina KAVERIKAMPANJA. Saat jokaisesta salimme asiakkaaksi liittyvästä ystävästä 4viikkoa ilmaista saliaikaa itsellesi, kun ystävä lunastaa jäsenyyden pyydä häntä kirjoittamaan suosittelija kohtaan sinun nimi näin saat edun itsellesi.
Jäsenyyden ystävä voi lunastaa helposti Gym24Seven APP:in kautta.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?

Kyllä saat, meillä kaikki asiakkaat saavat ilmaisen laiteopastuksen sekä treeniohjelman ja näin päset heti alkuun tehokkaasti ja turvallisesti. Kun liityt salimme asiakkaaksi, valmentajamme ottaa sinuun yhtyeyttä ja sopii tapaamisen.

Onko Gym24Sevenillä mahdollisuutta saunomiseen?

Meillä ei ole mahdollisuutta saunaan, koska sali on avoinna 24/7 ja henkilökuntaa ei ole aina paikalla.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Irtisanoutuminen onnistuu alla olevan painikkeen kautta