USEIN KYSYTTYÄ

Missä Gym24Seven sijaitsee?

Gym24Seven kuntosalin löydät Karhulan keskustasta kanjonin vierestä, hyvien kulkuyhteyksien varresta, osoitteesta Karjalantie 2-4, 48600 Karhula. Parkkitilaa löydät salin edustalta. MUISTA PARKKIKIEKKO!

Voinko tutustua Gym24Seven kuntosaliin ennen kuin päätän jäsenyydestä?

Kyllä voit, tutustumaan pääset silloin kun sinulle parhaiten sopii, lataat vain Gym24Seven App mobiilisovelluksen puhelimeesi ja lunastat tutustumiskäynnin. Nyt pääset salille.

Kun liityn asiakkaaksi, milloin pääsen treenaamaan?

Voit hankkia asiakkuuden helpoiten lataamalla puhelimeesi Gym24Seven -Apin sovelluskaupasta ja valitse sovelluksesta haluamasi jäsenyys sen jälkeen Gym24Seven App toimii salikorttina ja pääset treenamaan vaikka heti.

Jos ostan verkkokaupasta kertakäynnin tai 10x kortin, pääsenkö heti treenaamaan?

Kyllä pääset! Voit hankkia kertakäynnin tai 10x kortin tai minkä tahansa jäsenyyden helpoiten lataamalla puhelimeesi Gym24Seven apin sovelluskaupasta ja valitset sovelluksesta haluamasi jäsenyyden. Tämän jälkeen Gym24Seven Gym app toimii salikorttina ja pääset treenamaan vaikka heti. Sovelluksesta näet myös kätevästi monta käyntiä sinulla 10x kortissa on jäljellä.

Voinko maksaa käteisellä tai liikuntaeduilla?

Jäsenyydet pystyy maksamaan sähköisesti verkkopankin kautta tai sitten luottokorttia tai e-laskua käyttäen. Emme ota vastaan käteismaksuja.
Meillä voit maksaa seuraavilla liikuntaeduilla
Smartum, Epassi ja Tyky- sekä Virike-setelii, Edenred sekä Eazybreak

Sähköisten liikuntaseteleiden käyttö onnistuu niin, että valitsette esim Smartumin tai Epassin sovelluksesta käyttöpaikan Gym24Seven Karhula ja syötätte haluamanne summan meille.


Liikuntaseteleillä tai vastaavalla palvelulla maksettaessa maksun käsittelyaika on 1-2 viikkoa riippuen maksutavasta.


Avoinna olevia laskuja ei voi maksaa vaan maksu vähennetään aina tulevista maksuista.

Onko Gym24Sevenillä ikärajaa?

Alaikäraja on 15 vuotta mutta vanhemman luvalla myös nuorempi voi päästä salillemme. Ja muistathan, että jokaisella Gym24Sevenillä treenaavalla pitää olla oma henkilökohtainen jäsenyys.

Alaikäinen voi liittyä verkkosivuilta jäseneksi huoltajan yhteystiedoilla ja ilmoittaa sitten meille sähköpostilla karhula@gym24seven.fi osoitteeseen alaikäisen käyttäjäntiedot sotuineen, niin lisäämme ne järjestelmään.

Voinko pitää taukoa Gym24Seven jäsenyydestä?

Tauotus on mahdollista vain raskauden, armeijan tai vakavan sairauden takia. Lisätietoa saat sähköpostin kautta karhula@gym24seven.fi

Mitä jos hävitän kulkutunnisteen?

Näin ikävästi jos pääsee tapahtumaan, niin ota heti yhteys sähköpostilla osoitteeseen karhula@gym24seven.fi Näin saamme kortin kuoletettua ja saat uuden kortin kadonneen tilalle, tästä veloitamme 10euroa tai voit ladata puhelimeesi ilmaisen Gym24Seven -App mobiilisovellluksen ja käyttää sitä salikorttina!

Voinko tulla yhdessä ystävän kanssa treenaamaan?

Tottakai! Pyydä ystävää lataamaan Gym24Seven mobiilisovellus puhelimeensa josta hän voi lunastaa kertakäynnin salille, sovellus toimii tämän jälkeen salikorttina. Meillä on myös aina KAVERIKAMPANJA. Saat jokaisesta salimme asiakkaaksi liittyvästä ystävästä 4 viikkoa ilmaista saliaikaa itsellesi, kun ystävä lunastaa jäsenyyden pyydä häntä kirjoittamaan suosittelija kohtaan sinun nimesi, näin saat edun itsellesi.
Jäsenyyden ystävä voi lunastaa helposti Gym24Seven sovelluksen kautta.

Olen uusi jäsen kuntosalilla, saanko harjoitteluun apua?

Kyllä saat, meillä kaikki asiakkaat saavat ilmaisen treeniohjelman sekä tarvittaessa laiteopastuksen, näin pääset heti alkuun tehokkaasti ja turvallisesti. Kun liityt salimme asiakkaaksi, valmentajamme ottaa sinuun pyydettäessä yhteyttä ja sopii tapaamisen laiteopastukseen.

Onko Gym24Sevenillä mahdollisuutta saunomiseen?

Meillä ei ole mahdollisuutta saunaan, koska sali on avoinna 24/7 ja henkilökuntaa ei ole aina paikalla.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Irtisanoutuminen onnistuu alla olevan painikkeen kautta