Yrittäjäksi

Kuntosali­yrittäjäksi

Together we are stronger!

HAAVEILETKO OMASTA KUNTOKESKUKSESTA?

Gym24Seven laajentaa toimintaa ja etsii kuntokeskus yrittäjiä ympäri Suomea.

Meillä on vuosien kokemus kuntokeskus yrittämisestä ja tiedämme kuinka haastavaa on perustaa oma kuntokeskus Suomeen, jatkuvan paineenalla työskentely tappaa luovuuden ja aika menee kaikkeen muuhun kun itse yritystoiminnan kehittämiseen. Me haluamme auttaa sinua perustamaan kuntokeskus ilman, että joudut valvomaan öitä yritystoiminnan takia tai kiinnittämään kaiken omaisuuden laitehankintoihin, että pääset alkuun ja toteuttamaan omaa haavettasi kuntokeskusyrittäjänä.

Teemme vahvaa yhteistyötä Amer Sports-konsernin kanssa ja neuvottelemme sinulle valmiiksi markkinoiden edullisimman leasingrahoituksen Precor- sekä Eleiko-laitevalinnoille. Ei henkilökohtaisia takauksia. Maksuaika jopa 60 – 72kk. Lunastusoikeus laitteille leasingin jälkeen lisäksi erikseen neuvoteltavissa isompi jäännösarvo.

Me autamme sinua vuokrasopimus neuvotteluissa, liiketoiminta suunnitelmien ja kannattavuuslaskemien laatimisessa, opastetaan laitevalinnoissa sekä tehdään tilasuunnittelu yhdessä sinun kanssa. Autamme markkinoinnin kanssa ja laadimme sinulle omat verkkosivut joten sinun aika menee vain liiketoiminnan kehittämiseen.

-Together we are stronger!

}