Gym24Sevenin Kuulumiset

Haaveita todeksi

Kuntosali on monelle itsestään huoltapitävälle tärkeä paikka, kuin toinen koti. Fyysisen kunnon kehittämisen lisäksi salilla vaihdetaan kuulumisia treenikavereiden ja kanssatreenaajien kanssa, haetaan hetken omaa rauhaa arjen kiireestä ja päästellään höyryjä.

Meillä kaikilla on kuitenkin yhteinen tavoite: Olla parempi versio itsestämme.

Haaveilin usein treenatessani vakiosalillani, että saisin joskus perustaa oman kuntosalin josta rakentaisin toisen kodin itselleni ja muille saman intohimon omaaville treenaajille. Paikan jossa olisi kaikki tarvittava kehonrakennukseen, voimanostoon sekä toiminnalliseen treeniin.

Haave kävi yllättäen toteen toissakesänä -22 ja hyppäsin yksin jo toiminnassa olevan Gym24Seven -kuntosalin puikkoihin. Tein hurjasti töitä saadakseni tilat toimivammiksi ja oman näköisiksi. Kysyin asiakkaiden toiveita ja toteutin niitä parhaani mukaan. Ensimmäisen puolen vuoden aikana sain nostettua asiakasmäärää hienosti, ja se herätti minussa toivoa näinä epävarmoina aikoina.

Vastoinkäymisiä

Huomasin kuitenkin pian että asiakasmäärä ei vaan tahdo nousta tavoitetasolle, ja laskuja alkoi kerääntymään pikkuhiljaa. Noh näistä selvitään kyllä, ajattelin, ja jatkoin yrittämistä.

Seuraavaksi ongelmaksi muodostui kiinteistön uusittu lämmitysjärjestelmä, joka ei kyennyt lämmittämään toimitiloja tarpeeksi talvella. Salilla oli pahimmillaan 12 astetta ”lämmintä”. Moni asiakkaista lähtivät tänä aikana, enkä ihmettele, ei itseäkään kiinnostaisi treenata takki päällä sisätiloissa. Ongelmat jatkuivat lähes koko talven ja viimein helmikuussa ruvettiin saamaan lämpöä taas tupaan.

Pitkän pyristelyn ja vastoinkäymisten jälkeen olimme tilanteessa, jossa en kyennyt nostamaan itselleni toimeentuloa saati sitten kehittämään laitteistoa. Kaikki raha meni firman laskuihin, eikä hiipuva kassavirta riittänyt täysin niihinkään. Käänsin kiven jos toisenkin ja kolmannenkin, etsiessäni ratkaisua ongelmaan mutta tuloksetta.

Raskas päätös

Tämän vuoksi joudun valitettavasti ilmoittamaan että Gym24Sevenin toiminta Karhulassa päättyy kannattamattomana. Toivoin todella että olisin saanut pidettyä salin toiminnassa, mutta laskujen kerääntyessä ja yleisesti kustannusten noustessa, yhtälöstä tuli kertakaikkiaan mahdoton. Suurimmat pahoitteluni teille, parahimmat Gym24Sevenin asiakkaat.

Mihin nyt salille?

Ei hätää, Karhula ei jää ilman hyvää kuntosalia, sillä tien toisesta päästä löytyy myöskin loistava paikka treenaamiseen, nimittäin Huuma Gym. Samaisessa paikassa tulen myös jatkossa tarjoamaan personal trainer palveluitani sekä pitämään respaa auki.

Ymmärrän että tämä uutinen saattoi tulla teille shokkina. Toivoisin kuitenkin että te, Gym24Sevenin asiakkaat teette hyvän valinnan ja lähdette minun mukaan Huumalle!

Tätä varten olen neuvotellut teille hyvät tarjoukset siirtymiseen uudelle salille.

Alla olevasta linkistä löydätte etukoodit, joilla saatte hankittua jäsenyyden Hyvinvointikeskus Huumalle ja Huuma Gymille jopa -50% alennuksella vain tämän viikon ajan!
​​​​​​​Jäsenyyden voitte lunastaa myös Hyvinvointikeskus Huuman respasta.

https://clubhuuma.fi/palvelut/treenaa-huumalla/

Suurimmat kiitokset kuluneista vuosista Gym24Sevenin asiakkaat. Toivottavasti tapaamme vielä uusissä merkeissä.
​​​​​​​
Terveisin Jesse / Gym24Seven